Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، علی اکبری معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: با توجه به شیوع کروناویروس در کشور و بر اساس توصیه‌های بهداشتی برای مراقبت از انتقال بیماری مبنی بر رعایت شست و شوی دست و ضدعفونی کردن آن‌ها با استفاده از محلول‌های استاندارد با پایه الکل، بر اساس تبلیغات برخی افراد سودجو در فضای مجازی و اغفال جوانان و افراد ناآگاه، عده‌ای برای ضدعفونی کردن گلو و پیشگیری از ابتلا به بیماری کروناویروس، اقدام به مصرف الکل به صورت خوراکی کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تصریح کرد: در طی روز‌های اخیر ۲۶۴ بیمار با مسمومیت الکل به بیمارستان‌های شیراز و شهرستان‌ها مراجعه کرده که تاکنون ۳۱ نفر فوت کرده اند و عده‌ای نیز در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شده اند.

اکبری از عموم شهروندان و هم استانی‌ها خواست تحت تاثیر تبلیغات فضای مجازی قرار نگرفته و اخبار و اطلاعات در این خصوص را تنها از مراجع رسمی پیگیری کنند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: الکل پس از مصرف خوراکی وارد کبد شده و منجر به آسیب جدی و غیر قابل برگشت می‌شود، همچنین سایر ارگان‌های حیاتی بدن مانند قلب، مغز، چشم و کلیه‌ها نیز دچار ضایعات غیر قابل جبرانی در اثر مصرف الکل می‌شود.

اکبری گفت: به دلیل شیوع بیماری کرونا و اختصاص ظرفیت‌های درمانی استان به ارائه خدمات بستری و درمانی به این بیماران، مراجعه تعداد قابل توجهی از بیماران با مسمومیت الکل منجر به کاهش ظرفیت‌های دانشگاه برای ارائه خدمت به بیماران مبتلا به ویروس کرونا شده است.

او با بیان این موضوع که اکثر افراد با تشخیص مسمومیت با الکل را طیف سنی جوانان تشکیل می‌دهند، از خانواده‌ها خواست تا مواظب رفتار‌های پرخطر فرزندانشان باشند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی ویروس کرونا مصرف الکل بهداشت و درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۷۸۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به سیگاری ها؛ مرگ بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار

مصرف سیگار موجب بروز سرطان‌های ریه، معده، روده، کبد، لوزالمعده، حنجره، مثانه و…، بیماری قلبی، سکته مغزی، بیماری‌های ریوی، دیابت و کبد چرب می‌شود.

سیگار همچنین خطر ابتلا به سل، بیماری‌های چشمی و مشکلات سیستم ایمنی از جمله آرتریت روماتوئید را افزایش می‌دهد.

به طور متوسط مصرف کنندگان سیگار ۱۴ سال زندگی خود را کوتاه‌تر می‌کنند.

سالانه بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر سیگار جان خود را از دست می‌دهند.

بیش از یک میلیون نفر از افراد غیرسیگاری بر اثر قرار گرفتن در معرض دود جان خود را از دست می‌دهند.

دود تنباکو و سیگار حاوی بیش از ۷۰۰۰ هزار ماده شیمیایی است که سمّیت بیش از ۴۰۰ نوع آن و سرطان‌زایی بیش از ۷۰ نوع این مواد شیمیایی به اثبات رسیده است.

این محصولات حاوی مقادیر زیادی نیکوتین هستند.

مواد معطر این دستگاه‌ها سرطان زا و به شدت خطرناک است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز/ عین‌الهی: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است!
  • هشدار به سیگاری ها؛ مرگ بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت الکلی پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت پزشکان در شیراز
  • وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت الکلی پزشکان واکنش نشان داد
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز